tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Korkattiin eilen Haaparannan Ikea koko perheen voimin. Samaa teki aika moni muukin ja viimeistään kassajonossa turnauskestävyys koeteltiin.

Mukaan tarttui niinkin eroottisia ostoksia kun pyykkikori, jätesanko ja keittiöaltaan tulppa, kylpypyyhkeistä puhumattakaan. Lapsetkin olivat ihan tikissä, isompi tosin oli vähän väliä hukassa ja pienempi repi pelihousunsa matto-osastolla. (Joo, se olin minä joka imetti kersaa mattopöydän päällä.)

Kotiin tullessa postilaatikossa oli kaikkea kivaa. Susannan blogista bongasin kivan vaatekatalogin, joka piti minunkin tilata. Tässä on vaikka mitä kivaa varastettavaksi. Koskapa jos oikein tuota punnan kurssia ymmärrän niin vaatteet ovat kalliita.

Poikien paitoja, kuvat on applikoitu

sekä hameita (tahtoo heti) ja

paitoja (tahtoo äkkiä). Enää on vain kyssäri milloin kangaskauppaan ja milloin kerkiäisin ompelemaan.


Päivän kysymys: Miksi muuten isoveli päättää herätä aamulla kello 6.00 kun pienempi nukkuisi ainakin kahdeksaan saakka? (=lue minä saisin nukkua)

3 kommenttia:

 1. Ne on ne pohjoisen hiihtolomat.. Joulun aikaan ei edes ostoskärryjä riittänyt kaikille halukkaille. Jotenkin on ahtaan oloinen toi Haaparannan myymälä. Vai onkohan siellä vain niin kamalasti ihmisiä.

  VastaaPoista
 2. AnneM14.01

  Päivän kysymykseen on simppeli vastaus; just siks! Kokemusta on....

  VastaaPoista
 3. Kirsi,se on ahdas. Ainakin alun "kotien" kohdalta. Ja ihmisiä on paljon. Pohjoisen ihmisillä on myös (v)ihastuttava tapa olla mahdollisimman levällään kärryjensä kanssa ettei kukaan vahingossakaan pääse ohi.

  VastaaPoista