tiistaina, helmikuuta 20, 2007


Donegal Celtic Collection kirjasta pääsi puikoille. Überkivaa tehdä pitkästä aikaa kunnon kirjoneuletta! Lankana on sitä Määkylän puodin lankaa, eli vähän oikaisin enkä alkanut riekkua kymmenen eri värin kanssa. Mun vanhemmat olivat viikonloppuna käymässä, joten neule edistyi huimaa vauhtia. Nyttemmin on palattu muutaman kerroksen päivärytmiin. (Tulkaa takasin viihdyttämään kersoja!) Niin ja serkuille kiitos Keski-Suomeen, paketeista löytyi yhtä jos toista kivaa. Kiitos!

Noro-virus kuulemma jyllää ihan urakalla. Meidän perheessä Noro onneksi tunnetaan vain lankana, josta viime viikolla syntyi isoveljelle paita. Tosin paita on ilmeisesti hoitopaikassa, joten kuvaa sitten kun paita takaisin kotia kulkeutuu. Kerrotaan sillä kerralla miltä se kuuluisa Noro sitten tuntui neulottavaa lankana. Nyt takasin lasten ja hellan väliin, adios!

7 kommenttia:

 1. Tosi hehkuva, kaunis alku!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania noi kelttikikkurat !
  Meillä on sairastettu aakkostautia ja aloitettu siis A-viruksesta.

  Noroa (ei sitä lankaa)odotellessa, Marika

  VastaaPoista
 3. Kylläpä näyttää kivalta! Onko toi oranssi siis liukuvärjättyä? Mulla on kuumetta, niin että varmistan vain ettei silmät valehtele aivoille.
  Oiskohan tää mun tauti noroa: tuntuu ainakin siltä, että sieraimissa ja aivoissa luikertelee jotain japanilaista, joko lankaa tai sit se virus. :D

  VastaaPoista
 4. Näyttää hienolta. Tuleeko tuosta paita vai takki?

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit on tuossa neuleessa, ja ehkä se kymmenen väriä olisi kuitenkin ollut liikaa. :)

  VastaaPoista
 6. Paitaa olisi tulossa. Vilmalle tiedoksi että kumpikin lanka on liukuvärjättyä, pohjalangassa erot vaan ovat sen verran pieniä ettei sitä kunnolla huomaa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi13.11

  Pieni "sinappituubi" oli aivan ihana!
  Uusin neule näyttää sekä kuvassa että luonnossa oikein hyvältä.
  -mummo vaan-

  VastaaPoista