maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Ajatus miten tehdä kädentie iski päähän eräitten päikkäreitten aikana, kun vauva keskittyi lähinnä huitomaan käpälillään mun naamaa, josta johtuen minun nukkumiset olivat sitä sun tätä. Takasin keittiön pöydän ääreen, josta on näköjään tullut mukavin paikka neulomiselle, ja hommiin. Tein tämmösen "kotipolttoisen" version, en ollut kerinnyt vielä lukea Zeskan saati Susannan vinkkejä. Tämä voisi ehkä onnistua.

Ensin tein kavennukset edestakasneuleena ja sitten loin silmukat lisähärpökettä eli steekiä varten. Käsittääkseni saan sen hihan näinkin kiinni? Toivon ainakin kovasti niin....nyt pitäisi vielä päättää missä vaiheessa alan pääntiepuuhiin ja miten niissä hoitelen tuo värin vaihtumisasian. Ja suurin jännäyksen aihe on tietty se, että riittääkö lanka. Veikkaan, että oranssi lanka loppuu noin kaksi senttiä ennen kuin pitäisi.

Ja kun kirjoneulekuume on kiivaimmillaan ei Virtualyarnsin sivut lievitä yhtään. Henry VIII olis aika puikea.

Loppuun loppukevennys kympinuutisten malliin: Kuka sanoikaan, että amaryllis on joulukukka? Mun kasvattamani amaryllis päätti alkaa kukinnan eilen.


6 kommenttia:

 1. Henry VIII.... jätti sanattomaksi!

  VastaaPoista
 2. Vau...ei ikinä pitäs klikkailla mitään linkkejä, joitten takana voi olla jotain hienoa. Henry ois hieno. Mistä aikaa, lankaa ja kärsivällisyyttä?

  VastaaPoista
 3. Se Henry ois aivan mahtava, pitäähän sitä jotain unelmia olla!

  Toisaalta Henri 8:n vaimoilla ei tainnut pää pysyä harteilla, jos oikein historiaa muistan?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12.19

  Tuon Donegalin värit ja kuvio! Olen rakastunut..

  VastaaPoista
 5. IK:n talvi 2006 esittelee puolentoista sivun verran tuota tekniikkaa, ja jotakuinkin samalta näyttää, kuin sinun versiosi. Jos haluat, voin laittaa kopsut tulemaan?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Miu tarjouksesta. Luin noita Eunnyn sivuja ja nyt ollaan aika hyvällä hajulla, vaikka en teekkään niinkuin sanovat että pitäisi tehdä...palaan astialle jos vielä tunnen opastusta tarvittavan.

  VastaaPoista