sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Täällähän tuntuu ihan talvelta kun pakkasta on liki -20 ja puut ovat kuurassa. Saas nähdä joko huomenna sataa vettä ;)

Pikku ihminen on ja pysyy pötsissä, vaikkakaan minä en haluaisi olla enää yhtään päivää raskaana. Mutta minkäs teet. Eilen käytiin hankkimassa turvaistuin autoon ja piti taas kerran kauhistella mitä lastentarvikkeet maksavat. Vaunut 750 euroa, turvaistuin 170, sitten vähän sänkyä, liinavaatteita, sitteriä ja syöttötuolia....eli siis järettömiä summia! Me löysimme käytetyn istuimen, joka oli täysin priima kunnossa, ja silti hintaa oli ihan tarpeeksi. Muut tarvittavat onneksi löytyvät esikoisen jäljiltä.

Könysin lisää varastossa ja löysin vielä sen yhden laatikon täynnä vaatteita. Saas nähdä tartteeko kakkoselle oikeastaan ostaa mitään muuta kuin ulkoiluvaatteita.

Laatikosta löytyivät nämät villaneuleet:

Lanettista neulottuja kumpainenkin. Vihreään paitaan kuuluu vielä housut, ne ovat ihan vaan yksiväriset. Kumpaistakin on käytetty runsaasti ja täytyy todeta että ovat käyttömääräänsä nähden todella hyvässä kunnossa.


Puuvillaiset ovat Mandarin Petit-langasta. Vaaleansininen puku oli käytössä ristiäisissä. Kaikki mallit ovat Sandnesgarnin vihkosista.

Lisäksi on vielä yksi ompelustyö, josta olen erityisen ylpeä. Se tosin roikkuu just nyt pyykkinarulla, joten kuvaa sitten joskus myöhemmin. Nyt kai täytyy lähteä puuhaamaan lapsen kanssa kun se roikkuu lahkeessa ja on huomiota vailla.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo slipari ! Harmi ettei ole ketään pikkumiestä kenelle sitä kutoa.
  Ihailin myös tuota edellisen postauksen kirjaa Celtic Knits tjs.

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja olet kyllä tehnyt!

  Mulle kävi tyttären syntyessä niin, että huomasinkin omaavani tietynlaisen käsityksen miten tahdon prinsessani pukea, ja kas, esikoiselta jääneistä vaatteista kelpasi vain pari hassua bodya.. Vaikka oli kivoja ja ihanii ja söpöi, niin hormoonien höykyttämä minä oli sitä mieltä että pitää olla hörhelöö ja pinkkii ja prinsessaa :D. (Ja sille tielle jäin...)

  VastaaPoista
 3. Toisaalta lastenvaatteissa mua ärsyttää kun ne on niin poikapoika tai tyttötyttö. Joskus olen aiemminkin tainut marmattaa samasta aiheesta?

  Siinä vaiheessa se eniten nyppii kun etsii pojalle vaatteita ja niissä on niitä örkkimörkkien kuvia ja värit iloisen siniharmaanvihreän "kirjavia". Tytöille on niin paljon enemmän tarjolla. Tai no, tytöille on turhan paljon tarjolla sitä pikkuhutsu lookkia.

  VastaaPoista