perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Ei meinannut löytyä taloudesta sopivan kokoista, pyöreää päätä kuvausmalliksi. Joten Mr. Beanie nalle sai isoine korvineen kelvata esittelemään myssykkää. (Beanien malli on joskus ammoisina aikoina imuroitu netistä, osoitetta en valitettavasti muista.)

Malli: Phildar
Lanka: Sublime
Puikot: 3,5 mm (tuli muuten paljon parempaa jälkeä kuin 4 mm suosituspuikoilla. Nurjanpuolen silmukatkin ovat niin tasaisia....)
Fiilis: Pikkunäppärä.

Tässä vielä myssykkä ilman sisältöä.


Sitä sohva-asiaa olen pähkäillyt. Kannattasiko sohva kasata palasista? Käsinojat ja selkänoja sun sellaiset erikseen ja sitten liimata kasaan? Tosin tulipa mieleen muuan toinenkin vaihtoehto, neulahuovutus. Josko superlonista ensin veistelisi kehikon ja sitten vaan villaa tikuttamaan, onhan niitä villa"kankaisiakin" sohvia. Valmiinahan toki löytyy jos jonniinlaista kampetta, mutta kun tahtoo tahdä itse!

Eilisen surffailun antimina löytyi vaikka mitä nukkekotikamaa, kiitos vaan linkeistä!

Kirjastossa tuli katsastettua Modan ja Novitan anti. Modassa tykkäsin riemunkirjavista sukista, muuta en edes oikein muista. Novitassa oli puolestaan mahdottoman paljon erilaisia malleja, mutta kun minnuu ei nämät kevätneuleet sytytä niin ei sytytä. Mutta mallien runsaudesta siis plussaa. Mukaan kirjastosta lähti iso kasa tilkkutyö-, konekirjonta- ja silkkinauhakirjontakirjoja. Nyt ei oikein tiedä mille alkaisi, runsauden pula nääs.

Uusimman Voguen laitoin varaukseen Stokkalle, jospa ne sieltä muistaisivat soitella kunhan läpyskä on saapunut, siinä oli paljon kaikkea mielenkiintoista.

2 kommenttia:

  1. Paloista ilman muuta. Balsa on helppoa käsiteltävää, jos ei mitään kummempia työvälineitä ole. ja verhoilu kannattaa miettiä osissa myöskin, siis että mitkä kohdat päälystää ensin, ja miten siitä sitten etenee. Ai joo, esim. käsinojat kannattaa osittain verhoilla ensin, ja sitten vasta liimaus muuhun runkoon.

    VastaaPoista
  2. Katriina: Mää tuon eka yrityksen tein niin, että ensin kasasin rungon ja sitten ompelin päällisen. Ja sittenhän huomattiin, että yksi pikku mittavirhe johti toiseen...

    Net sun tekemäsi "pikkujutut" ovat kivoja ja vaativat vähän tarkempaa syventymistä!

    VastaaPoista