torstaina, joulukuuta 14, 2006

Ulkona on ohut kerros lunta. Tulisipa lisää ja paljon!

Edellisessä postauksessa vauvan setti oli sen verran pienenä, etten itsekään saa selvää siitä, joten tässä takki vielä uudemman kerran.


Ja tiijä nyt tuota onko se enää niiin suuri "salaisuus", pikku-veljeä täällä odotellaan. Paljastettakoon se täten koko maailmalle. Salaa toista poikaa toivoinkin, ja olin vähintäänkin iloinen kun lääkäri kertoi kumpi sieltä todennäköisesti on tulossa. Mutta eihän siitä vielä voi ihan satavarma olla...

Töissä oli tänään toiseksi viimeinen päivä. Koskapa sijainen näyttää hanskaavan homman, eikä minulla ole sen kummempaa tekemistä viihdytin itseäni ottamalla neulomuksen mukaan, ja hyvinhän se edistyi päivän mittaan. Mitä nyt välillä askartelinpaskartelin joululahjapaketteja. Hyvin leppoisaa tämmöinen työ!


Huivin olen ristinyt Leijoiksi. Tätä on kiva tehdä, tosin en ole ihan varma kuinka pitkään huiviin värjätyt langat riittävät. Jos nyt vaiks puolitoista metriseen edes?

Jottei totuus kuitenkaan unohtuisi:


6 kommenttia:

 1. Huivi näyttää kivalta. Yllättävän hyvin sopii tuo luonnon musta värillisen langan kans.
  Kuinka leveä tuo huivi on?

  VastaaPoista
 2. Niin siis yllättävän hyvin siksi, että karsastan musta-värillinen yhdistelmiä. Luultavasti semmonen värjätty musta ei näyttäs yhtä hyvältä kuin tuommonen luonnon musta.

  VastaaPoista
 3. Tuo huivi on kyllä upea! Ja siinä on varmasti paljon työtä.

  VastaaPoista
 4. Hui hirvitys tuota langanmäärää! Hieno huivi on kyllä tulossa, toivotan paljon kärsivällisyyttä päättelyihin! =)

  VastaaPoista
 5. Leveyttä on sellaiset vajaa 50 senttiä tai jotain sinnepäin. Täysmusta ei varmaan näyttäisi niin kivalta, tuossa luonnon mustassa kun on valkoisia ja harmaita pilkkuja niin siinä on kans sellainen "akvarellifiilis". Langanpäitä on kyllä aika reippaasti...välillä pitää pitää päättelytalkoot ennenkuin antaa itselleen luvan tehdä yhtään neliötä enempää.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis neuletakki! Tuo huivi näyttää myös oikein kivalta. Voisi vaikka kokeilla itsekin jossain välissä. Lankojen päättely vaan voi olla aika tuskaa;o)

  VastaaPoista