sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Nyt on päästy siihen vaiheeseen, että huivin päät ovat valmiit. Sitten törmättiinkin heti suunnittelun kukkaseen. Sitä kun lähtee täyttä höyryä eteenpäin, ei aina tiedä mitä edessä häämöttää. Tarkoitus olisi jatkaa noista kärjistä pystyraitaa. Mutta sitten tuleekin pulma, kärjet ovat erivärisiä, joten yhtenäistä raitaa niistä ei saa. Voisin tietty tehdä aina pätkän jollain värillä ja vaihtaa toiseen niin se ei niin haittaisi.


Seuraava mietinnön aihe onkin, mikä olisi keskiosan pohjaväri. Minulle tulee ensimmäisenä mieleen musta, mutta jotenkin kuitenkaan ei. Pomppaako päät sitten liikaa esille? Mitään muuta hyvää väriä ei ole tullut mieleen. Ehdotuksia kyllä kuunnellaan.

Poika meni mummon luo leikkimään ja aamupäivä on vierähtänyt raivaamalla makkariin tilaa pinnasängylle. Vielä pitäisi lähteä varastoon perkaamaan kaikkea ylimääristä roskikseen/pelastusarmeijalle, mutta nyt vähän tuntuu, että enin tekemisen raivo on hellittänyt. Oikeastaan voisi lössähtää olkkarin sohvalle teekupin ja vauvan neuletakin pariin... Illalla pitää saada poika ajoissa nukkumaan niin pääsee vahtaamaan Tarua sormusten herrasta.

6 kommenttia:

 1. luonnon valkoinen? tai harmaa...

  VastaaPoista
 2. Mä ottaisin siihen keskelle jotain noista väreistä mitä tossa jo on. Jos löydät vaikka tuollaista oranssahtavaa, tai tummanpunaista/liilaa, niin se voisi mun mielestä sopia :)

  VastaaPoista
 3. Tää meni ihan oikeasti hankalaksi. Lankakaupassa kävin läpi kymmenkunta väriä ja kaikki olivat vähän.... nyt on sitten vaan kokeiltava.

  VastaaPoista
 4. henna13.36

  Mä ehdottaisin pohjaväriksi tummaa violettia, sitä taitaa olla noissa paloissakin. Tulee kyllä upea huivi, kiva nähdä se sit valmiina :)Onkos jossain ohjetta vai omasta päästäkö olet kehitellyt??

  VastaaPoista
 5. Ihan omasta päästä tätä on revitty, sen takia se onkin yksi iso sekavuus...

  VastaaPoista