torstaina, marraskuuta 30, 2006

Wrap Style -kirja ennätti kierroksellaan meidänkin talouteen. Nyt sitä on innokkaasti selattu ja todettu, että Scarf Style oli parempi.


Tästä kirjasta voisi harkita virkattua keeppiä,

pitsineulekeeppiä ja sitä Shetland Trianglea.

Ehdoton suosikkini on kuitenkin tämä huovutettu keeppi. Vähän samanlainen kuin vuosi sitten huovuttamani takki. Kirjan malleja - minä nimitän näitä keepeiksi - vaivaa liki kaikkia se, että ne ovat liian lyhyitä. Useimmat loppuvat jo ennen kyynärtaivetta ja näyttävät siksi jotenkin kittanoilta. Tietty pituutta voi aina tehdä lisää, mutta narisenpa lämpimikseni.

Dominoneulos juttu on vienyt täysin mennessään. Päässä risteilee jos jonniinmoista mallia, mitä pitäisi hetinytäkkiä päästä kokeilemaan. Töissä käynti meinaa haitata harrastuksia! No, enää kymmenen työaamua ja sitten alkaa "loma".

Joulukortitkin on aikaslailla väsätty. Olen joutunut askartelupaskartelukorttien kierteeseen: jos on ties kuinka monena jouluna itse tehnyt kortit, niin ei niitä nyt voi enää mennä Tiimarista ostamaan. Vaikka siten pääsisi paljon vähemmällä vaivalla ja tulisi itseasiassa paljon halvemmaksi.

2 kommenttia:

  1. betablogit ei taida tykätä minun betattomastani kun viestit häviää..
    eli kirjoitin aiemmin että minäkin teen joulukortit joka vuosi ja kävisin varmaan ostamassa käsintehtyjä kortteja jos joku vuosi en joulukortteja tekisi itse. aamulla just tein reilu kymmenen korttia ja montaa enempää ei tarvii tehdäkään enää. tosi aikaisin olen liikkeellä tänä vuonna.

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama ongelma kun kommentoi ei-betaan. Pitää eka käydä kirjautumassa sisään omaan blogiin ja vasta sitten voi jättää käpälän jälkiään sinne tänne = ruikkia reviirimerkkejä :D

    VastaaPoista