keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Viime päivät olen nikuttanut Icarus-huivin parissa, ja voi jösses kuinka on ollut pitkäveteistä! Se sileä, voi tylsätylsätylsä ja TYLSÄ! Äly meinasi mennä. Nyt olen vihdoin viimein päässyt reunan pitsien kimppuun (jätin yhden toiston tekemättä) ja tästäkään ei oikein iloa revitä kun työssä on ziljardi silmukkaa. Ei mitenkään neulomisen tähtihetkiä. Sinnillä nyt vaan täytyy koittaa loppuun saakka. Jos se kiitos siellä odottaisi?

Henkkamaukalla oli niiiiin suloisia vauvan vaatteita, että oli ihan pakko ostaa. Tässä kun vielä noin kaksi kuukautta sinnittelisi, niin näille olisi se käyttäjä. Olo vaan alkaa olla jo nyt aika tukala, ja varsinkin iltaisin aika kipeä joten saas nähdä.

2 kommenttia:

  1. Olen ihan varma että kiitos odottaa lopussa! Minullakin on tuo Icarus odottamassa aloitusta, kun vain keksisi mistä langasta sitä alkaisi tikuttaa,, Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Huojentavaa kuulla, että joku muukin ajattelee prikulleen samoin kuin minä Icaruksen teosta :)

    Samanmoista olotilaa podin itse raskautettuna vuosi sitten. Mutta kyllä kannatti siinäkin suhteessa tukala olo, sillä joulupäivänä saimme ihan itse tehdyn joululahjan!

    Kyllä se siitä! Hyvää kannattaa odottaa :D

    VastaaPoista