maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Blogilandiassa on kaipailtu ohuiden puikkojen perään, joten tulen ulos kaapista minulle kertyneen puikkokokoelman kanssa. Itselläni ei ole suurempia perversioita neuloa 1,5 mm puikoilla, joten annan ne pois. Kasasta löytyy 44 kipaletta 2mm puikkoja, joista tietty voisin pitää itselläni yhden 5 kpl setin. Puikkomittarini loppuu 2mm joten käsikopelolla arvioisin, että loput 20 kappaletta ovat 1,5 mm puikkoja. Puikot ovat kaikki normaalin sukkapuikon mittaisia, kiiltävää metallia. Osa ohuimmista on pikkasen käytön vuoksi vinoja, mutta ei pahemmin.

Kuvaa ei nyt valitettavasti tähän hätään ole, koska kameran piuha on hukassa, ja kuvasta tuli itseasiassa aika ruma. Rahaa en puikoista ole vailla, mutta jotain pientä kivaa olisi vaihdossa mukava saada. Mieluiten postitan isompia satseja, mutta ne ovat niitä neuvottelukysymyksiä.

Kysymyksiä? Kommentteja? Hinkua puikkohin? Kommettiloota on tuossa.

8 kommenttia:

 1. minua kiinnostaisivat 1,5 mm puikot, minulla on 4 mm 80 cm pyöröpuikkoja liikaa, sellaiset tai jotain muuta voisin tarjoilla vaihdossa. sp ziina ät hotmail piste com

  VastaaPoista
 2. Voisin ottaa kaksi satsia kumpaakin lajia, ja vaihdossa tarjota jotain Knitpicksin herkkua valintasi mukaan.
  merisinikissa ät hotmail piste com

  VastaaPoista
 3. Kyllä tilailin jo Saksasta pieniä puikkoja...mutta jos jostain syystä tilaus katoaa matkalla, niin palaan asiaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Juuli, postiosoite ei toimi, onhan se varmasti oikein? Sinkoilee vaan takasin....tai sitten en osaa kirjoittaa sitä oikein :D

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Pahoittelen, siis osoitteeseen kuuluu hotmailin sijasta yahoo! Yritäthän uudelleen niin jutellaan yksityiskohdista.

  VastaaPoista
 6. iiiiiiii nyt vasta huomasin tän! mie haluan kanssa ohuita puikkoja! kakkosen pyörön tarvitsisin, koolla ei väliä. 1,5 millin (tai mitä vaan alle kakkosen) puikkoja tarviisin pyöröjä tai sukkiksia tai mitä vaan. Jos niitä siis vielä on.
  sp tavoittaa tuulia punkt salmela miukumauku gmail punkt com. Mie voisin tarjota vaihdossa jotku ameriikan herkut (virn), siis esim välikoon puikkoja.

  VastaaPoista
 7. Mulle kävisi mielellään 1.5:n sukkapuikkosetti, jos vielä niitä on?

  Ja mitäs muuta on vielä?

  ilunhanduduunaa@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Väliaikatietona, että kaikki 1,5 milliset on varattuja/neuvottelun kohteena/menneet.

  Kakkosia on jäljellä vielä määrittelemätön kasa

  VastaaPoista