torstaina, lokakuuta 19, 2006

Aamulla satoi lunta! Näyttipä hauskalta kun maassa oli ohut valkoinen kerros. Taitaa pyöräilykausi tulla tiensä päähän ja pitää siirtyä Koskilinjojen armoille.

Perjantaina minulla on vapaapäivä. Ja mitä tekee kunnon kodin hengetär? Siivoaa? Pyykkää? Pesee ikkunat? Höpö höpö. Kaivaa Singerin esille, tsekkaa nuotit ja oktaavit ja antaa palaa. (Lapsi kiikutetaan hoitoon.)


Eilen illalla leikkasin jo kankaat. Pojalle pitkiä kalsareita ja lentäjäntakki tekonahkaturkiksesta. Tuossa lehdessä on kuvaa minkälaista on tulossa. Koirakirjonnan tosin jätän pois. Ruutukangasta en vielä leikannut, siitä tulee pöksyt pojalle, jotain rokkenrollia, ei hienostelu housuja.


Neulerintamallakin on ollut tapahtumia. Neuloin Prisman alekorista löytyneestä 7-veikasta vauvalle täkin. Mallia otin Sandnesgarnin mallivihkosesta, katsoin vaan kuvasta mallia. Kuvauksen jälkeen täkki meni oikenemaan. Päivänvalo vaan piti käyttää ensin hyväksi, että saa edes jonkin näköisen kuvan. En nyt sitten tiedä pitäisikö peitolle tekaista vähän lisää pituutta, näyttää vähän naftilta.

Illan kähmyssä aloittelin vielä lapasten parissa. En tiedä onko niistä tulossa sopivan napakat vai liian tiukat. Mutta jääräpää kun olen teen yhden eka valmiiksi ja sitten annan tuomion. Kiva tehdä pitkästä aikaa kirjoneuletta.

3 kommenttia:

 1. Innolla odottelen ompelun tuloksia!

  Onko nuo lampaatkin neulottu? Tosi hienot on!

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin :) tuo tekonahka on siitä pelottavaa, että neulan jäljet näkyvät, eli pare ommella kerrasta oikein.

  Lampaat tein silmukoita jäljennellen ja "turkin" yläosassa ja päässä on solmupistoja, noin niinkuin pörrönä.

  VastaaPoista
 3. Ihania lampaita! :)

  VastaaPoista