maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Värjäsin viikonloppuna omia "designer-lankoja". Toisin sanoen jaloissa pörräsi raidallisia 7-veikka lankoja, joille ne keksinyt sen kummempaa käyttöä. Joten sukkahousuissa (miten paljon niillä onkaan käyttökohteita!) pesukoneeseen, Nitor-väriä ja etikkaa päälle ja kone käyntiin. Laitoin kerän ihan vaan sellaisenaan, joten sisältä väri ei ole niin voimakasta kuin päältä.


Vasemmalla on jättiraita ruskean Havana-kylvyn jälkeen. Keskellä sini-vaaleansini-lime -raita lankaa ja oikealla pinkki-oranssi-keltainen lankaa Oliivin-vihreällä värjättynä. Varsinkin tohon keskimmäiseen olen niin tyytyväinen, että voisin jopa ostaa lankaa lisää värjättäväksi. Mutta sitä ei taida löytyä mistään? Vuosikertalankaa nääs.

Näistä langoista siintää mielessä neule pojalle, toisaalta jos tuota keskimmäistä saisin jostain lisää tekisin siitä itselleni huivin.
Mennä viikolla ostin itselleni Joka tyypin kaavakirjan, ja olen vähintäänkin ihastunut. Kirjassa on “vain” (muistaakseni) kuusi peruskaavaa, mutta sitten löytyy ohjeet miten kaavoja muuttamalla saa aikaiseksi mitäkin. Minä kun en ymmärrä kaavoituksesta mitään, joten tämä kirja on aarre. Kuvavalinnoista huomaan, etten iän puolesta kuulu kohderyhmään, mutta mitäs tuosta. Toinen seikka mikä ilahduttaa on se, että kuvissa esiintyvät ihmiset näyttävät ihmisiltä, eikä nälkiintyneiltä tikkutytöiltä. Ja kaavoja löytyy myös miehille!
Tämä ei sitten ollut maksettu mainos....

Mitäs Veiville kuuluu? Ihan hyvää, vielä kuusi mallikertaa ja keskiosa on valmis. Sunnuntai oli oikea superpäivä. Pojat olivat puistossa ja mummolassa ja neule eteni yhteensä kahdeksalla mallikerralla. Varmaan loppuviikolla pääsen reunuksen kimppuun. Vähän kyllä alkaa jo mallikerta nyppiä, mutta sinnillä loput!

2 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan ihanaa lankaa!

    VastaaPoista
  2. Houkuttelevan näköisiä lankoja! Mun suosikki on tuo vasemmanpuoleinen. Siinä on ihan mun värit;o)

    VastaaPoista