torstaina, syyskuuta 14, 2006

Sukat ovat valmiit. Tykkään kovasti.

Malli: Anna Socks, suunnittelija Nina Chakkour, Rowan magazine nro 40
Lanka: Sandnes Garn Sisu
Puikot: 2,5 mm
Sekä pätkä samettinauhaa. (Ohjeessa oli että metri, otin 120 cm eikä siinäkään ole juuri liikoja)

Sitten vähän fiilistelykuvia:Jokin aika sitten hämmästyin kun tajusin, että ihmiset höyryttävät sukkiaan. Musta se kuulosti yhtä järkevältä kuin alusvaatteiden silitys. No, minä olenkin aina tehnyt niitä perussukkia, varsi joustinta ja ne tavalliset kuviot. Kun langanpäät on päätelty niin sukka jalkaan vaan. No, pitsisukan kohdalla myönnän, ettei kevyt höyrytys olekaan niin hom... öö, vähemmistöjen hommaa.

Stokkalla on ihastuttava syystakki, joka kiljuu nimeäni ja yrittää joka kerta takertua matkaan. En vielä tiedä miten rakkautemme käy, hän kun on sellainen maksullinen, lähtee kenen tahansa matkaan jolla on rahaa. Minulla ei ole. Tarpeeksi.

15 kommenttia:

 1. Anonyymi9.32

  Ihanat sukat! Ja nuo kengät, ooh!

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. Noi on tosi ihanat sukat!

  VastaaPoista
 3. Villasatu, yritin laittaa kommenttia blogiisi, mutta aina se tyyttäsi jotain erroria. Huivisi on todella hieno! Kulutusta vaan ihmettelen, 60 grammaa??

  VastaaPoista
 4. Iiiiihanat! Ja kenkien tarkemmatkin tiedot olisivat kiva ylläri.

  Ihan tavissukatkin muuttuvat kyllä varpusista pääskysiksi kun ne prässää/silittää/höyryttää. Opin tämän ihan lähiaikoina.

  Osta se takki.

  Ja Villasatu: minäkään en päässyt antamaan ylistävää kommenttia blogiisi. Blogger ei halunnut.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, nuo nauhat rusetteineen on vielä piste iin päälle.

  Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut, että villasukat ja korkokengät näyttää hyvälle yhdessä, niin olisin nauranut päin naamaa. Mutta enpä naura enää. Upeat!

  VastaaPoista
 6. Ihanat, ihanat!! Minen tykkää pitseistä, mutta nuo on IHANAT!!
  Tulee muuten mieleen kotimaiset, vanhat sukkamallit; ohut lanka, pitsitkuvio, kukan varren pituus. Väri on tosin ihan erilainen, ja tuo rusetti! Kerrassaan HIENOT!

  VastaaPoista
 7. Harhar, nauroin makeasti Stokkan takkia ja vähemmistöjä :D

  Sukat on todella kauniit ja kengätkin makeat :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 8. Ihana nuo rusetit. Ja kengät on kans ihan älyttömän hienot. Jos olisin tyttömäisempi, niin voisin noita pitää. (Ja jos osaisin kävellä korkkareilla.)

  Minä olin jo elokuussa liikkeellä Stokkan takkiosastolla. Eksyin sieltä Vimalle, jossa sovittelin takkia, mutta koska myyjä ei ilmeisesti pitäny minua maksavana asiakkaana, niin palvelun puutteessa suunnistin Pukumieheen, jossa myyjätäti oli paras ikinä ja anto takin (sama kuin Vimalla) vielä sovitteille. Olin ihan järkyttyny, ku yleensä tämmöset epämääräset opiskelijaretkut ei herätä luottamusta.

  Ja se takki jäi kotiin. Kävin tosin sen ensin maksamassa.

  Olen kans sitä mieltä, että osta se takki. Ens syksynä voi olla vaan rumia takkeja tangot pullollaan.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentoijien kauniista sanoista.

  Väliaikatietona tulin kertomaan, että ostin takin.

  Ja että kengät on ostettu muistaakseni viime syksynä Kenkämeklarin alesta. Jos 5-kympin kengät saa vajaalla 20 ekulilla, niin lähteekö mukaan, lähteekö!

  VastaaPoista
 10. Aivan älyttömän hienot sukat! Tahtoo kans. :)

  VastaaPoista
 11. Ihastuttavat! Ja hienot kengät!

  VastaaPoista
 12. Soile (ja Kirsiär) , kiitos kehuista. Mulla on Bloggerin uusi beta-versio käytössä ja se ei *ihan* ole yhteensopiva vanhan Bloggerin kanssa aina. esmes kommentit tökkii... Tänne esim. mä joudun kommentoimaan "Other"-kategoriassa. Ehkä se toimis mun blogissa kanssa, en tiiä..

  Mutta se kulutus, 66 grammaa, laboratorion analyysivaa'alla punnittuna, ihan totta. On siinä kuitenkin yli 900 metriä lankaa, se on niin pilvenkevyttä, yks metri painaa 71 milligrammaa eli aika vähän.

  VastaaPoista
 13. Amelie: mulla on ollut vähän samanlaisia kokemuksia Vimassa. Jos sinne menee arkivaatteissa töitten jälkeen vähän homssuisena saa ihan rauhassa pörrätä hyllyjen välissä. Mutta annas olla kun vähän meikkaat ja on paremmat kuteet päällä niin johan riittää voisinkoauttaa-tyyppejä. Toisaalta, milloin viimeksi olen ostanut Vimasta jotain? ööö....

  VastaaPoista
 14. Hienot sukat, tekisi mieli aloittaa heti. Laitan tehtävien joukkoon.

  VastaaPoista