keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Siipan synttärilahjaksi tilaama Merinosilkki oli rantautunut lankakauppaan. Tarviiko edes sanoa, että tämä on iiiihanaaaa? Pehmoista ja kaikkea. Tietty pikkasen ahdistaa langan paksuus eli ohuus. Ja varsinkin se mitä näistä sitten muotoutuisi. Print o'wave on aikalailla kärkisijoilla. Siten olisi myös yksi huivi viime syksyn Voguesta ja ja ja

Vaati aikamoista itsehillintää eilen lankakaupassa kun täti avasi isoa pakettia, jossa oli muitten ihanuuksien seassa myös mun merinosilkki. Hyvä etten ite rynninyt penkomaan laatikon sisältöä. Laatikosta löytyi mm. merinovilla-bambu -lankaa, joka tuntui todella hyvältä.

Sain mukaani myös Sandenesgarnin lastenneulekuvaston, jossa oli mukavia harkkinan arvoisia malleja:Tuo peitto takana. Neulotuista makuupusseista en oikein välitä.

Jotakin 70-lukulaista, mutta näyttää sille ettei tule vilu.

Jaa, tästä tuli vähän epäterävä. Paidassa on kuitenkin kivaa pintaneuletta. Vihkosta voi tutkia tarkemmin Sandnesin sivuilla. Tykkään että Sandnesilla on ehkä kivoimmat vauvojen/lasten mallit. Ja varsinkin kuvissa poseeravat lapset ovat suloisia. Kaikki kersat kun eivät ole, krhm, miten sen sanoisi, kuvauksellisia?

Lapsi sai eilen hepulikohtauksen kaupassa. Se hoksasi, että jos juoksee tarpeeksi lujaa niin housut tippuvat nilkkoihin. Voi sitä riemua. Sitten se kerkisi viskata housut kokonaan pois jaloista ja juoksi innosta kiljuen hyllyjen välissä karkuun. Kaikkia nauratti. Isänsä jos oli tehnyt samoin olisi paikalla ollut äkkiä pari yrmyn näköistä miestä taluttamassa/raahaamassa ulos. Missähän menee se ikäraja jolloin housujen heittäminen jalasta yleisellä paikoilla on "hyväksyttävää"?

4 kommenttia:

 1. Noista Merinosilkeistä tulee tosi ihana PoW, sen neulominen on mahtavaa :-)

  VastaaPoista
 2. Olettaisin että oot käynyt nuo Villiinasta ostamassa. Hyvä tietää että ne oli saapunut kun itsekin kävin viime viikolla juuri tuota merinosilkkiä punaisena ja violettina tilaamassa. Huomenna siis lankaostoksille:)

  VastaaPoista
 3. Ne taisi olla sitten sun merinosilkkejä joka jäivät laatikon pohjalle :) siellä ne odottavat!

  VastaaPoista
 4. se housujen riisuminen riippuu paikasta, esim. festareilla homma on ok vielä vanhemmallakin iällä, kauppamatkalla taas ei.paitsi ehkä vaatekaupassa tai jos on ampiainen pöksyissä.

  VastaaPoista