tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Enhän minä malttanut vaan otin ne Rowanin lehdessä/kirjassa olleet sukat puikolle. Fiksaillaan ne lahkeet sitten joskus. Eli paniikissa synnytyspolttojen lomassa?

Olen edelleen innostunut mallista. Mallikerta on helppo, ehkä vähän liiankin helppo, koska keskittyminen on vähän sitä sun tätä. Aika paljon pitänyt korjailla tekemisiään. Tuo englantilaisten tapa neuloa neljällä puikolla on minusta omituista. Sukkaa on todella vaikea sovitella alkumetreillä. Mutta sinnittelen. Suurin synti varmaan on se, ettei minulla ole käytössä 3 1/4 mm puikkoja vaan suihkin 3 mm puikolla....Lankana Sisua, joka on mukavaa neulottavaa ja värikin on kiva. Kirjan mustat sukat olivat ihan ok, mutta väreissä malli on mielestäni vielä parempi.

Hammaslääkärisetä sai korjattua hampaan. Onneksi hänellä ei ollut hammaslääkäreitä yleisesti vaivaavaa perversiota: tungetaan potilaan suu eka täyteen kaiken maailman roinaa ja aletaan sitten kysellä kuulumisia.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi10.21

  Nuo sukat ovat todella hienot ja minunkin to do-listallani, kunhan saan kirjan takaisin äidiltäni, joka omi kirjan heti ;D

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. Tuleepa tosi ihanat sukat!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat tulosssa

  VastaaPoista