keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Pikkuhiljaa olen sukeltanut takasin neuleblogimaailmaan. Likipitäen kaikki ovat näköjään innostuneet Salainen Neuleystävä-jutusta, jonka olen itse kokonaan missannut. No, mitäs olin tietokonelakossa.

Kesäloman aluksi sain postia Ranskasta. Tilasin muutaman lehdykkäisen Phildarilta, ostoksiani voi tutkia linkeistä: Layette, Pitchoun, ja Automne 1. Tosin osoite näyttää kaikkissa linkeissä samalta..ööö..., no kuitenkin noista pääsee Phildarin sivuille ihailemaan. Toimitus on nopsa, ja mun mielestä lehdet ovat edullisia ja mallit kivoja.

Voguellakin näytti olevan syysmalleista otteita. Eli ensi viikolla norkoillaan Stokkan lehtiosaston liepeillä.

Viimeistelin eilen illalla Turve-neulettani, käytin ehkä turhan rajuja otteita höyryn kanssa, mutta josko se henkiin jäisi? Amelie kyseli mitä lankaa, mutta voiko tätä langaksi sanoa kun on hahtuvaa? (Sävy on niin kiva että taidan hakea vielä vähän lisää, jotain muuta odottavaa projektia varten) Siippa totesi eilen illalla, että onpas voimakas maaseudun haju. Hahtuva tuoksuu (haisee) voimallisesti lampaalle. Mulla on ollut flunssaa, joten onnekseni nenä on ollut neuloessa niin tukossa, ettei hajut ole paljoa haitanneet. Höyryllä oli siis tarkoitus saa aikaiseksi pienimuotoista huopumista, tiedä nyt sitten onnistuiko. Mutta takki näyttää edelleen kivalta ja istuu hyvin päälle.

Kaikille poikani vaatteita komentoineille: kiitos kauniista sanoistanne, Onnistuneet ompelutyöt kannustavat aina jatkamaan harrastuksen parissa. Tosin jotkut katastrofit aiheuttavat Singerin pölyyntymisen, tiedättehän nuo päivät kun kone syö kankaan sisäänsä, neulat katkeilevat ja muutenkin kaikki menee ihan....

100. postauksen kunniaksi heinäkuun alun kaunotar kukkapenkistäni:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti