keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Fasset-paidan langanpäät pyrkivät kevään innoittamina valoa kohti.


Mutta sellaistahan ei suvaita, joten ne joutuvat takaisin langanpäättelijän taivaaseen tai helvettiin, valitse itse.


Eilen oli työkaverin kanssa puhetta apupuikoista. Itsehän en sellaisia omista, vaan palmikoiden pyörittely hoituu avatulla hiuspinnillä, kas näin:

Silmukat pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä karkaa minnekään. Lisäksi pikku apulainen on tarpeeksi pieni (olemaan jatkuvasti hukassa). Itse paita on edistynyt hyvää vauhtia. Tykkään mallista kovasti.

5 kommenttia:

 1. Ompas sulla hienoja töitä puikoilla! Kuva juttu toi mummun perintöpinni apupuikkona. Voiko silmukat myös neuloa siitä suoraan vai siirrätkö ne takaisin oikealle puikoille?

  VastaaPoista
 2. Siirrän silmukat takasin puikolle neulottavaksi, tosin vasemmalle kun ne kerran odottavat neulomistaan :)

  VastaaPoista
 3. Eiapua. Ymmärsinkö oikein, kun ajattelin, että sulla on päivätyö, laps, pihaa ja huushollia? Nukutko koskaan vai miten kummassa olet jo tehnyt kokonaisen palmikkovilliksen? Ettet vain ole aloittanut jo pari kuukautta sitten ja nyt vain postailet tuloksia...

  Ahdistus, tuska, kun en itse saa mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kirsi, huusholli on sekasin ja lapsi usutetaan isänsä kimppuun. Kun jättää kaiken muun tekemättä saa mukavasti aikaa omille pikku harrastuksilleen!

  Itsekin olen yllättynyt miten nopsaan tämä etenee (ilkeämielisistä vihjailuistasi huolimatta tämä on aloitettu viime viikon keskiviikkona tai torstaina), hihat kyllä vielä puuttuvat. Mulla vaan on tapana että kun jollekin alan, niin kaikki muu saa jäädä. Ja tätä ihastuttavaa tapaani mieheni suorastaan rakastaa (krääh, meinaan tukehtua omaan nauruuni)

  VastaaPoista
 5. Kauniita puseroita! Yleensä en pidä Fassetista, mutta tuon värit kyllä miellyttävät kovasti. Minä käytän palmikoissa apuna joko nauloja tai tulitikkuja.

  VastaaPoista