keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Tää on niiiin innoissaan. Juu, KoolAidit tulivat eilen ja sitten oli ihan pakko päästä läträämään. Otin alun rauhallisesti ja värjäsin vain kaksi vyyhteä. Homma oli tosi helppoa ja lopputulos on mielestäni tosi hieno:

Tuohon vaan vyötteet ympärille ja näyttää muka joltain "paremmaltakin" langalta. Vaarahan tässä on se, että läträän värien kanssa ziljoona kilsaa lankaa ja saan jonkun riippuvuussuhteen KoolAidin haisteluun. En kyllä tiedä mitä näistä langoista tekisin, vyyhdet näyttävät niin kivoilta että taidan nyt ensiksi vaan ihastella. Koskaanhan ei tiedä jos neulottuna lanka näyttää vähemmän kivalta. Ja saatanpa tyhjentää Jarin varastoja lisää. Sinisiä sävyjä voisin tilata koska eilen kaipasin vihreää väriä, keltainen+sininen=vihreä. Sinisen ystävää ette minusta saa.

Innosta täpisten, täältä tähän! Ja suuntaa antavaa värikarttaa löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä tosiaan =)

  VastaaPoista
 2. Ihan näyttää samalta kuin Lorna's hand dyed! Voi kun mun värit tulisivat huomenna, voisin Pääsiäisenä läträtä...

  VastaaPoista
 3. Väritysinspiraatiota voi löytää esim. www.getknitted.com:
  Fyber Spates, Touch Yarns, Lucy Neatby.

  Sivulla tulee myös huomattua, että kauniista vyyhdestä voi tulla rumaa neulottuna...

  VastaaPoista
 4. Jotkut langat on tosiaan parempia vyyhdillä. Yleensä ottaen en ole koskaan pettynyt, jos olen virkanut käsinvärjätyn langan, koska lopputulos on mukavan kolmiulotteinen ja siinä pääsee kaikki värisävyt oikeuksiinsa. Joskus olen neulonut vuororaitoina tavallista ja värjättyä ja siitäkin on tullut kivaa.

  VastaaPoista