torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Non-niin, vihdoin valmista. Tai ei tämän kanssa nyt niiiin kauan mennyt, mutta kun uudet työt kailottavat korvan juuressa silloin kaikki aika mikä niiltä on pois tuntuu ikuisuudelta. Siipan Pärrä-huppari. Lankana Mandarin Classic, malli omasta päästä ja vähän siipankin. Iloinen olen siitä että sain ralliruudut mätsäämään miehustan ja hihojen kanssa sekä vetsakarin ompelu onnistui kerrankin oikein heti ensi yrittämällä. Saas nähdä kuinka paljon neule venyy eli minkä näköiset etukappaleet on kotvan kuluttua. Siippa oli huppariinsa oikein tyytyväinen.


Niin ja tuo reikä tuossa on reikä eikä mikään tasku. Ja takakappaleesta voi tarkastaa minkä maalaisia niiden motskarien pitää olla? Loud pipes save lives. Onhan se kiva kuulla jo viiden kilsan päästä että jahas, siippa on tulossa kotio.

Sitten pitikin käydä värjättyjen lankojen kanssa innolla ja vauhdilla konttineuleen kimppuun. Käväsin eilen vaklaamassa Scarf Style KAL:ssa muiden tekemiä Lady E viritelmiä ja intomieli vaan nousi. Puolentoista tunnin nikuttamisen jälkeen totesin, että kyllä, haluan ison huivin johon kääriytyä, mutta en sentäs sängynpeiton kokoista joten purkuun meni. Höh. Noron langoista olisin oman Lady Eleanorin halunnut, mutta jotenkin tuntui että 6,5 mm puikoilla tehty iso huivi tai oikeammin shaali ei ole kovin notkea ja käytännöllinen.

6 kommenttia:

 1. HIENO huppari, kyllä siipan nyt kelpaa =)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13.48

  Hieno on huppari! Nopeasti olet sen kyllä kutonut.
  -Ritu-

  VastaaPoista
 3. Hieno on ja tuo reikä on hauska. Eikä varmaan tule toista samanlaista vastaan.

  VastaaPoista
 4. Upea! Mahottoman siistiä ja tasaista jälkeä sulla.

  VastaaPoista
 5. no tasasuudesta en tiedä, etukappaleista tuli tosi tasaiset mutta kaikki epätasaisuus tulikin sitten tasaisesti takakappaleelle = liian lyhyet puikot.

  reiän idea on varastettu yhdestä lasten neuleesta jonka näin villiinassa, siinä reiästä kurkisti koira tai kissa tms.

  hupparia ehkä vielä vähän tuunataan koska vasemman miehustan yläosa kaipaa minusta jotain. ehkä teen siihen jonkun kangaslätkän. tai jotain, jos jaksan.

  VastaaPoista