tiistaina, maaliskuuta 14, 2006

Pidetäänpä pieni kirjakurkkaus, vaikka periaatteessa pieni tiukkapipotekijänoikeuksiensuojelija minussa piipittääkin. Mutta jos Debbie-täti ei vetäisi hernettä nenäänsä. Eilen saapui kauan odotettu SNB crochet: The Happy Hooker. Ja voe poijjaat miten kivoja juttuja. Minä tahdon Virkata! Vähän nuo enkunkielisiet lyhenteet ahistavat ja koska olen vasenkätinen on kuvien tulkkaaminen vähän hankalaa, ne pitää aina ajatella peilikuvina. No vähän maistiaisia:
Tämän tahtoo rouva, eli hän eli minä. Tosin en käsitä miten puolipylväillä saadaan aikaiseksi tuon näköistä pintaa.

Siippa rynnisti väliin kun avasin tän sivun ja silmät sen alkoivat loistaa. Toivottavasti johtui tuosta paidasta, eikä malli pojasta :)

Lisäksi oli rintaneuloja, hameita, keeppi ja erilaisia laukkuja ja kaikkea kivaa. Oikein hyvä hankinta!

Tosin en taida keritä ihan vielä virkkaamaan, koska olen saanut tilaustyön. Pitäisi ruokiksella keritä Villiinaan tekemään ruuhkaa. Vähän jänskättää tehdä työ ihmiselle jota ei ole koskaan tavannut. Toivottavasti tulee mieluisa.

KirsiÄrrän innoittamat Tsehovsukatkin on tehty. Niistä kuvaa kunhan kamera ja sukat saadaan iskuetäisyydelle toisistaan.

1 kommentti:

  1. Ooo...minäki tahon heti välittömästi tuon kirjan. Pelkästään kahen kuvan perusteella hullaannuin ihan täysin. Nettikirjakauppoja tutkailemaan menee hän ->

    VastaaPoista