maanantaina, helmikuuta 06, 2006


Tää ei nyt oikein etene. Tietty jo neuloo, purkaa ja neuloo uudelleen niin kauanhan se kestää. Mutta toisaalta jos lapsen pää ei mahdu kaula-aukosta ulos, niin uusiksihan se on tehtävä. Liivi on siis vielä vaiheessa. V-aukkoiset systeemit tuppaavat aina menemään uusinkierrokselle kun en koskaan usko miten alhaalta se kaula-aukon tekeminen on aloitettava.

No, villapökät ovat jo valmiina, samoin kämmekkäät siipalle, lankana Novitan Faunaa tai Naturaa, en muista kumpaa lanka on ja vyötteetkin ovat olleet kadoksissa ikuisuuden. Mutta ne olivat oikean kokoiset. (jopas, jopas!) Lankaa en saanut näihin kulumaan kuin 250 grammaa yhteensä. Mutta vielä on helmikuuta jäljellä. Kunhan saan tuo liivin valmiiksi jatketaan lapsen kirjoneuleella. Tarkoitus olisi tehdä kaarrokeneule inspiraatiokirjoneuleena. Eli mitä päähän pätkähtää kierros kierrokselta. Tällä kevätväsymyskertoimella veikkaan ettei mitää kovin älykästä.

Ja Minna siellä kaukana, kiva että pidit langoista. Ja turha niitten lapasten teosta on mitään painetta ottaa. Yläasteella opettaja uhosi antavansa minulle ehdot kässästä kun äiti oli auttanut villasukkien kanssa, kun en itse meinannut saada niitä valmiiksi. Tosin vieläkin sukkien neulominen on aika tuskaa. Kun niitä pitää tehdä kaksi.....ja mielellään samanlaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti