torstaina, helmikuuta 09, 2006

KirsiÄrrän innoittamana lähdin minäkin surffamaan Japanin maahan ja menin aivan sekasin. Visa vinkui ja vonkui ja suurelta näyttävästä summasta, 5 200 jeniä, huolimatta visa kuitenkin jäi eloon. Nyt vain odotellaan tuleeko postissa mitä ja milloin. Vai oliko ne sitten loppu. Ainakin kuittauksen lähettivät, että tilauksen ovat saaneet. Voi sitä askartelupaskartelun määrää kunhan kirjat perille tulevat! On tämä internet yksi sielunvihollinen...saa minut haluamaan asioita, joiden olemassaolosta en edes tiennyt 5 sekuntia sitten.

Lisäksi odotellaan että Amazon saisi aikaiseksi lähettää uusimman Stitch'n bitch kirjan The Happy Hooker. Ennakkotilasin sen jo joulukuussa. Sen on pitänyt ilmestyä 1.2. mutta eipä vaan ole. Odotellaan siis. Kaksi aiempaa Neulovat Nartut opusta minulla jo onkin. Paljoa en ole niistä tehnyt, korvapipon ja keepin. Mutta muutoin ihan mukavaa luettavaa.

Huuman laannuttua jatkoin kiltisti pojan kaarrokeneuleen kanssa. Eka hiha on valmis ja toinenkin puikoilla. Nyt muistan miksi en kovin usein tee kaarrokeneuleita: ne näyttävä tosi omituisilta kun yhdistellään hihoja vartalo-osaan. Jotenkin en osaa ollenkaan hahmottaa mitä olen tekemässä ja tuleeko miehustasta varmasti oikean korkuinen.

4 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, mutta ihania värejä sinun töissäsi ja langoissasi. Pidän kovasti ennakkoluulottomasta tyylistäsi yhdistellä erilaisia lankoja.=)

  VastaaPoista
 2. Mutta huomasithan, että olin liittänyt postaukseen pienen kaupallisuusvaroituksen? Siunattu intternetti. Ei vielä kymmenen vuotta sitten kovin helposti olisi keksinyt haluta ja tilata kirjoja Japanista. Toivottavasti saat kirjat pian. Ja japanilaisten sanoin: hope you make pritty one!

  VastaaPoista
 3. Minä niitä pienellä printattuja varoituksia lue, vaan säntään eteenpäin suuna päänä :)

  Lähettikö ne muuten mitään vahvistusta siitä että kirjat on postitettu? Näin käsitin, mutta mitään ei ole kuulunut. Tilausvahvistus kyllä pölähti.

  VastaaPoista
 4. Juu, sain tilausvahvistuksen ja sen jälkeen erillisessä meilissä sellaisen postin seurantakoodin, jolla näin ensin paketin seikkailut Japanin postissa ja myöhemmin Suomen postisysteemissä. Arvaa vaan, kävinkö seurailemassa noin 10 kertaa päivässä, että missä mun paketti menee.

  VastaaPoista