perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Täällä on opeteltu ranskaa Phildarin kanssa. Mallitilkkuakin on päästy tekemään. Jäljillä ollaan, mutta ei ihan samanlaista jälkeä tule kuin kuvassa. Bussissa matkalla töihin äkkäsin, että miten se mallineule EHKÄ saattaisi mennä. Hyvä etten hypännyt pois kyydistä ja palannut takaisin kotia. Tosin aikomassani mallissa lankana on puuvillaa, mutta kun vastaavan paksuista ei kotoa löytynyt kokeilin villalangalla. Ehkä myös siinä syy eroavaisuuteen.

Samaisesta lehdestä sain myös innostuksen söpön näköiseen Bowling lankaan. Sen hinta ei ollut päätä huimaava vain 3.20. Mutta kun aloin tehdä tilausta niin hups heijaa, postituskulut liki 19 euroa. Vähän aikaa mössäsin ja pistin pari kerää lisää. Jos kerran kolmen kerän toimittaminen maksaa saman verran kuin seitsemänkin, niin hmmm...

Mitään järjellistä en siis ole saanut aikaan. Viikonlopuksi on luvassa yhden vanhan lettineuleen purku ja jos sitä huovuttamista kokeilisi Floricasta tehtyjen paitojen kanssa. Kuvassa olevasta norjalaisneuleesta, jos se siis huopuisi, voisi tehdä pojalle takin. Leikkaisi takin kaavoilla ja ompelisi ompelukoneella. Tämän paidan malli on muuten otettu MeNaiset lehden muotikuvasta vuodelta miekka ja kypärä. Paidan hinta oli törkeä, mutta kuva sen verran selkeä että vähän piirtelin ruutupaperille kuvioita ja sitten mentiin. Silkkaa plagiointia siis! Hinnaksi tuli n. 1/4. alkuperäispaidan hinnasta. Lankana Floricaa.


Ja sitten Dylon värinapeilla läträävät huom! Mikä on värin peittävyys? Mulla on tummaa magentaa oleva puuvillaneule jonka väriä voisi vähän vaihtaa. Miten hyvin se väri puree tummiin sävyihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti