maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Hyvää huomenta, se on tohtori tuho täällä. Aiheena, varo huonoja ideoita. Jos ajatus, huovutanpa Florica-langasta neulotun neuleeni mönkii päähäsi niin: hälytys, hälytys! Ei kannata. Ellet sitten ole täysi masokisti tms. Tai yhtä tollo kuin minä, jonka pienen päänupin edellä mainittu ajatus täytti. Koska tuloshan oli seuraavanlainen, neule itsessään ei huovuttunut yhtään minnekään, oheni vain. Mutta jopas jopas, pesukone oli täynnä erikokoisia nöyhtäpalloja. Eli siis jotain huovutusta sain aikaiseksi. No, otetaan opettavaisena kokemuksena, enää en yritä uudelleen.

Mutta suloisinta oli se, että kohta kolmivuotias poikani halusi eilen illalla neuloa. Kyseli missä on minun puikkoni (huomaa possessiivin suffeksin käyttö) ja sitten mentiin. Pyöritteli käsissään tekelettä ja tökki puikolla neulepintaa ja kerää. No parempi tämä kuin se aikaisempi suuntaus, jolloin se juoksenteli ympäri huushollia kännykkä korvallaan ja huuteli luuriin: autokauppiasmies!

4 kommenttia:

 1. Florica on sitten varmaankin superwash-käsiteltyä villaa, sellaiset langat eivät huovu (paitsi tietenkin silloin kuin ei olisi tarpeen huopua).

  VastaaPoista
 2. Sitä se kait sitten on. Ei vaan ole yhtään vyötettä tallessa että olisin tarkastanut. Mutta onpahan nyt testattu! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14.42

  Hauskaa että muidenkin pojat kutoo! Olen kerännyt omalle vajaa 3-vuotiaalleni oman pikku lankapussin pyöröpuikkoineen, ja sieltä hän aina valitsee neulottavansa. Yleensä työn alla on "äidille pipo".. ;) pia

  VastaaPoista
 4. Oivoivoivoivoi! Tikahdun nauruun! :D Siis se, kun poika huutaa kännykkään autokauppiasmiestä...Ihanan makoisat naurut sain. En pilkatakseni naura, oli vaan niin hassun kuuloista. Kiva että käsityöt kiinnoostavat häntä.

  VastaaPoista