perjantaina, tammikuuta 13, 2006


Ei tuu mittään. Kaikki paikat niin jumissa, ettei toivoakaan puikkoihin tarttumisesta. Esitellään sitten vaan näitä vanhoja töitä. Tässä Sirkka Könösen suunnittelema Kettu-neule. Väänsin tämän Florica-langasta, joka oli silloista suosikkilankaani. Ja olisi edelleenkin jos värikartta olisi yhtä laaja kuin silloin joskus. Malli tietty vähän kärsii kun sitä ei ole tehty Könösen suosimasta langasta, Pirkkalankaako se nyt sitten oli. Kuva vähän latistaa värejä ja koska neulekin on vanha, se on vähän venynyt sinne ja tänne (seli, seli). Hihoissa tuli ohjeiden tulkintahäiriö ja levennykset tuli tehtyä liian nopsaan, jolloin hihoista tuli pussit. Mutta olkoot, ite tykkään.

6 kommenttia:

 1. Hieno on!
  Mutta kun kerran jaksat tuollaisia neuloa, niin ryhdy myös itse kirjoneuleesi suunnittelemaan, se se vasta antoisaa on! Ja minä ainakin odotan innolla näkeväni.
  Ja sitä voi tehdä silloinkin, kun hartiat jumittaa... :)

  VastaaPoista
 2. On niitä joskus ihan itekki mietitty ja piirretty. Mutta jää nykyisin vähemmälle. Töistä illalla kun kotiin vääntäytyy ja hoitaa ne perhehommat niin on paljon helpompaa tehdä vaan ohjeen mukaan eikä ite pähkäillä. Mutta jos sitä taas "ryhdistäytyisi" ja tekisi alusta alkaen itse. Mukavaa puuhaahan se on, kiitos kannustuksesta.

  VastaaPoista
 3. Wow! Todella upeita töitä sinulla on näyttää. Toivottavasti saat pian niskajumin kuntoon. Se on hirveä vaiva. Itsekin siitä usein kärsin. Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani koska postaat tänne kuvia niin upeista luomuksista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninni, tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11.27

  Kyllä palokkalaisetkin taas ihailee näitä aikaansaannoksiasi! Tässä työssä värit erityisesti! Lisää odotellaan nähtäviksi- muista jumpata välillä.

  VastaaPoista
 6. Älä unohda jumppaa! Minä tiedän, miten viheliäistä on, kun tahtoisi neuloa, mutta hartiat eivät anna.

  VastaaPoista